En viktig del i biodling är att skapa bra förutsättningar för bigårdarna. Det är lika viktigt för oss som biodlare som för dig med behov av pollinering. Om bina trivs gör de också ett bra jobb. En bra bigård är svårare att hitta än vad det kanske först kan verka som. Därför kan vi ofta nå en bra överenskommelse om ni har ett behov av pollinering som vi kan tillgodose med våra bikupor.

Vår verksamhet har en begränsad skala, men för kortare pollinerings-uppdrag finns 1-10 samhällen alltid tillgängliga. Söks fler samhällen (antal beror på gröda som ska pollineras) kan vi hitta fler kupor i vårt nätverk av andra biodlare. För större uppdrag krävs en kontakt redan tidigt under odlingssäsongen innan.

En spännande nisch för det lite större företaget är att se biodling och honungsproduktion som en del i ert CSR-arbete. Att hyra en bigård är ofta ett av de mer konkreta sätten att skapa sociala mervärden, vilket också gynnar den lokala miljön. Som en del i vårt erbjudande kan den egna honungen följa med - tappad och klar på burk! För er inom t.ex. hotell eller restaurang öppnar sig här möjligheter att servera egen honung till frukosten till era kunder.

Ta kontakt med oss för vidare information! (Kontakt)


Bäste kund