Vi erbjuder kvalitetshantverk med basen i honung och bivaxprodukter som vi säljer direkt till kunder i närområdet, via marknader eller via lokala återförsäljare. Självklart är just honung storsäljaren.


 

Honung i standardsortimentet

 1. 1,5 kg naturell honung i plasthink

 2. 700 g naturell honung i glasburk

 3. 500 g          -”-

 4. 350 g          -”-

 5. 350 g smaksatt honung (lime)

 6. 350 g smaksatt honung (eukalyptus)

Tidigare smaker på tillfälligt besök

 1. 2012: lakrits, konjak, blåbär

 2. 2011: citron

  

Större förpackningar kan beställas under säsong (juni-augusti), liksom nyslungad flytande honung. Vår fantasi och skaparglädje är stor och de flesta år har en gästspelande smak funnits i ”beställningssortimentet”.

Alla våra produkter är 100% äkta, inga tillsatser och inget fusk. Vi tar ansvar för hela kedjan, när det gäller rutiner och material som används - från kupan till färdig produkt. Det är något vi är stolta över. Efter en extern bedömning av vår honung och med en egenkontroll får vi också använda sigillet från SBR (Sveriges Biodlares Riksförbund) på våra burkar - en garanti för att du vet vad du köper.

Från bivaxet tillverkar vi egna bivaxljus. Vaxljusen doftar fantastiskt och brinner upp till sju timmar med en liten trevlig låga.  Högsäsong för ljusen är förstås till jul, men de är lika trevliga att elda under hela året. Eller varför inte köpa vax i block för egen tillverkning - användningsområdena för bivax är många.

 

Bivaxljus (exempel)

 1. Rullad spiral

 2. Rullad gille

 3. Rullad bikupa

 4. Gjuten bikupa (liten)

 5. Gjuten spiral

 6. Gjuten pyramid


 

Bäste kund

Vår klassiska 500g glasburk med naturell honung börjar bli känd bland kunderna runt Vallentuna. Det var där allt började, men då behovet från er kunder mycket glädjande är stort av alternativa förpackningar erbjuder vi idag ett brett urval förpackningsstorlekar och produkter under samma varumärke.